Malvern Family Home

Back to projects

This whole home renovation took us to a small town in the Malvern Hills and reacquainted us with a family for whom we'd designed for a year prior – The Primrose Hill Townhouse.

1 Hero Banner Top Malvern Family Home min
3 Malvern Family Home min

While their London property was destined to be a place to stay during the working week, this was to be the family home – a place of warmth, familiarity and true homeliness.

The style of this property carries historic grandeur and is somewhere between a country house and a majestic townhouse. Excitingly, we were encouraged to be brave and bold with colour, and so we took inspiration from the beautiful Victorian tiles that lay on the entrance hall floor. From that we defined a core palette of browns, greys, blacks and a touch of blue to create continuity from room to room.

Our client had previously commissioned an architect to build an open-plan kitchen-living extension, within which we added large windows and timber doors to flood the space with natural light.

Every room was designed and re-imagined to accommodate family life. On each floor, work and play are balanced so the whole home functions and connects in a way that feels considered, calm and comfortable.

10 Malvern Family Home
11 Hero Banner Bottom Malvern Family Home